Make your own free website on Tripod.com
 
© Copyright Controlled. Dip. in Mechatronic Eng (D E M ), E-mail : mechatronic99@yahoo.com
Jabatan Kejuruteraan Mekanikal, Politeknik Ungku Omar, Jalan Raja Musa Mahdi, 31350, Ipoh, Perak Darul Ridzuan, Malaysia.

iNTRODUCTION

***welkam, welkam kat ompej bebudak dem99.. ompej nih still dalam construction lagi. maybe dalam sebulan dua ***lagi siap ler. sabor je la yer...

Selamat datang ke laman web kelas DEM kemasukan Julai 99.Laman Web ini dibina atas rasa semangat kemekatronikan agar persahabatan yang terjalin sesama kita selama tiga tahun dapat dikekalkan. Adalah diharapkan walaupun setelah tamat pembelajaran di PUO, para pelajar DEM akan terus hubung-menghubungi di antara satu sama lain. Ini adalah penting terutama sekali dari segi karier kerana manalah tahu kalau ada kawan-kawan kita yang masih lagi tidak mendapat sebarang peluang pekerjaan, boleh la direcommend oleh kawan kita yang dah dapat kejer tu. Kepada mereka yang ingin further study sampai degreeker master ker PhD ker, soundlah kat kawan-kawan supaya tak ler lost contact kelak.

Anyway, kalau ada apa-apa yang perlu ditambah atau dibuang dari laman web ni, bolehlah email webmaster kat mechatronic99@yahoo.com . Happy surfing and mechatronic is always De BEST!

{{Sila click pada gambar untuk resolusi 800 x 600 pixel}}

Duduk dr kiri : Ismiyati, Arbaiah, Nahariah, Wong Kuan Thien, Encik Rozaidi, Mohd Sahrin, yong Jow Huey, Tang Lee Kying, Noor Ainun

Berdiri baris 1 : Ahmad Abrar, Mior Kamal, Ahmad Azizi, Hoy Kam Heng, Mohd Hanif, Chandra Kumar, Ismail, Wong Wai Keat, Lee Siak Yaw, Ong Kiat Siang

Berdiri baris 2 : Lee Eng Wah, Tan Hai Hooi, Lo Chin Ho, Islah, Thomas,
Chin Jian Min, Chan Jiunn Nyean, Basheer, Ahmad Fikri, Terrance, Harris

Berdiri Baris 3: Zairulnizam, Tip Kai Mun, Erman, Amir, Zamri, Tang Kian Hooi, Lee Chee Siong, Azrai, Cheng Jun Ket

 

 

 

 
bla bla bla
 
bla bla bla


bla bla bla


bla bla bla

 
bla bla bla